Inloggen Registreren

GTA Online: Import/Export dlc

GTA Online: Import/Export dlc

Breid je criminele imperium uit met een nieuwe manier van ongeoorloofd geld verdienen: domineer de handel in gestolen luxe auto’s met GTA Online: Import/Export, de nieuwste ondernemende uitbreiding van de CEO gameplay geïntroduceerd met Further Adventures in Finance and Felony. 

In Import / Export, zullen CEO's hun handen vuil maken samen met hun Organization, stelen en dealen in ""bevrijde"" luxe voertuigen met Vehicle Cargo terwijl Executive Offices een facelift krijgen met de nieuwste Executive Garage die tot wel 60 voertuigen kan huisvesten. En verdiep je in zeldzame, hoogst ongebruikelijke, en federaal verboden Special Vehicles die in staat zijn om je zakelijke wandaden te stroomlijnen op explosieve nieuwe manieren.

Lees Meer
Getagged in:
532 Hits
0 reacties

Binnenkort Bikers and More uitbreiding

Binnenkort Bikers and More uitbreiding

Binnenkort verschijnt Bikers, de volgende grote toevoeging aan GTA Online, deze brengt de langverwachte mogelijkheid om je eigen Motor Club te vormen en te leiden tot 8 spelers! Bikers introduceert nieuwe rollen om te spelen van prospects tot club president met een flinke lijst van nieuwe competitieve en co-op gameplay, samen met een reeks aan nieuwe motorbikes, eigendom inclusief MC Clubhuis met een speciale custom Biker mechanic, en locaties voor louche ondernemingen.

Lees Meer
487 Hits
0 reacties

GTA Online: Further Adventures in Finance and Felony komt op 7 juni

GTA Online: Further Adventures in Finance and Felony komt op 7 juniGTA Online komt 7 juni met zijn grootste update tot op heden. Word een echte werkgever in de nieuwe GTA Online uitbreiding Further Adventures in Finance and Felony, en werk jezelf met je eigen onderneming naar de top van de criminele hiërarchie in GTA Online.

Werk jezelf naar de top van de GTA Online criminele hiërarchie met je eigen onderneming

Lees Meer
Getagged in:
706 Hits
0 reacties

GTA Online Lowriders: Custom Classics

GTA Online Lowriders: Custom ClassicsVanaf vandaag is GTA Online Lowriders: Custom Classics beschikbaar als download voor PS4, Xbox One en PC. Spelers hebben vanaf nu toegang tot een uitgebreide Lowrider-collectie met nieuwe voorraad van Benny’s Original Motor Works, inclusief twee extra upgradeable muscle cars, de Vapid Slamvan en de gloednieuwe Dundreary Virgo Classic. Benny’s biedt spelers ook de optie om de klassieke Willard Faction te upgraden naar de nieuwe Custom Donk.

Toren boven de inwoners van Los Santos in je eigen nieuwe Custom Donk.

Lees Meer
Getagged in:
770 Hits
0 reacties

Grand Theft Auto Online: Be My Valentine vanaf nu verkrijgbaar

Grand Theft Auto Online: Be My Valentine vanaf nu verkrijgbaar

De nieuwste update voor Grand Theft Auto Online, Be My Valentine, is vanaf nu in-game verkrijgbaar op PS4, Xbox One en PC. Be My Valentine  biedt een update van de klassieke Albany Roosevelt auto, nieuwe kleding en accessoires en uiteraard alle extra’s van de vorige Valentine’s Day update. 

NIEUW VOERTUIG: ALBANY ROOSEVELT VALOR

Lees Meer
Getagged in:
742 Hits
0 reacties

Ben jij de redacteur of moderator naar wie wij op zoek zijn?

Recente reacties

Maikel H posted a comment in GTA 5 PC trailer in 60 frames per seconde
Nu is het dan bijna zo ver eindelijk!
in EasyBlog 2015-04-04 08:31
Maikel H posted a comment in GTA V voor de PC uitgesteld naar 24 maart
jammer dat het nu nog eens 2 maanden duurt maar nu kunnen ze het onmogelijk nog verlengen om hun rep...
in EasyBlog 2015-01-18 16:40

Leaderboard

1
Ewoud
Ewoud
833 Punten
2
Headknight
Headknight
378 Punten
3
Crocky321
Crocky321
86 Punten
4
MrFB
MrFB
85 Punten
5
Sil8nl
Sil8nl
60 Punten
Bekijk hoofdbord

Wordt lid van onze Social Club