Inloggen Registreren

GTA Heist 2 The Prison Break

GTA Heist 2 The Prison Break

GTAplanet legt de tweede heist uit wat je moet doen een kleine walkthrough van wat je te wachten staat. Je kan stemmen wat je vind van deze heists op onze forum Klik

Bij deze heist moet je een gevangene uitbreken van de gevangenis. Hiervoor moet je enkele missies voltooien om eraan te beginnen. Je kan de volgorde kiezen welke je het eerst doet.

Wat je nodig hebt om deze missie te starten: 40.000 Dollars
Winst bij Hard: 500.000 Dollars (totaal nog delen door 4 door host)
Commentaar:: Leuke heist maar duurt even voordat die klaar is  En als host krijg je geen geld voor de side missions :§ 


1) Plane
Hierbij moet je een vliegtuig stelen van de Vagos bende. Met dit vliegtuig zal je dan ontsnappen in de heist. Er zijn 3 shooters en 1 pilot. Rij naar de vagosbende en clear de baan de pilot moet het vliegtuig nemen en naar de luchthaven vliegen ondertussen moeten de overgeblevende op het vliegveld van de vagos iedereen vermoorden.

2) Prison bus
Hierbij moet je naar de prison rijden en een bus stelen die in een kleine convoy rijd. Wanneer je de bus hebt gestolen moet je de helikopter uitschakelen en wegvluchten van de politie en de bus laten stockeren.

3) Station
2 Cops: moeten een politievoertuig stelen en escape van de cops. Naar de politiestation rijden en wat documenten ophalen en de voertuigen dumpen op een afgelegen locatie. En de documenten terugbrengen naar het appartement.
2 Robbers: moeten een auto stelen van een vrachtschip en naar de heide plaats brengen. Het slimste is om op de kraan te klimmen en op de boot te springen met een parachut.

4) Wet Work
2 personen moeten 2 advocaten vermoorden een koffertje stelen en ontsnappen van de politie en het koffertje naar het appartement brengen
de andere 2 personen moeten iemand uitschakelen in een villa.


5) Prison
1 prisoner 1 Guard: Rijden naar de stock waardat de bus is opgeborgen stappen in en gaan naar de Prison eens aangekomen stappen ze samen uit en moet je iedere guard uitschakelen en je weg maken naar de gevangenen. Eens daar aangekomen moet je ontsnappen van de gevangenis en naar de pilot rijden. eens aangekomen stap je in het vliegtuig.

1 pilot: deze rijd naar de vliegtuig die was opgeborgen bij de luchthaven vliegt naar het doel en ontwijkt de rakketen eens aangekomen(slimste is om telkens naar de jet te vliegen en achter hem te blijven) Tot wanneer de gevangene ontsnapt is uit de gevangenis moet je dichtbij landen zodat ze kunnen instappen daarna moet je de gevangene naar een punt brengen om uit het vliegtuig te springen. Daarna ga je naar het strand en moet je in de heli instappen.

1 demolition: Deze moet eerst de andere bus rijden om deze uit te schakelen. Zodat jullie bus zijn plaats kan innemen zodat ze niets door hebben. Daarna haal je een helicopter op en bescherm je de pilot tegen de jets. Nadien begeleid je de pilot naar de Jump location. Eens daar aangekomen moeten ze uit de vluigtuig springen en moeten ze naar het strand daar land je en laat je hen instappen en vlieg je met hun naar de stad en Heist Completed.

 

GTA Heist 3 The Humane Labs Raid
GTA Heist 1 Fleeca Job

Related Posts

 

Reacties (0)

There are no comments posted here yet

Laat je reactie achter

Posting comment as a guest.
Bijlages (0 / 3)
Share Your Location

Ben jij de redacteur of moderator naar wie wij op zoek zijn?

Recente reacties

Maikel H posted a comment in GTA 5 PC trailer in 60 frames per seconde
Nu is het dan bijna zo ver eindelijk!
in EasyBlog Posts 2015-04-04 08:31
Maikel H posted a comment in GTA V voor de PC uitgesteld naar 24 maart
jammer dat het nu nog eens 2 maanden duurt maar nu kunnen ze het onmogelijk nog verlengen om hun rep...
in EasyBlog Posts 2015-01-18 16:40

Leaderboard

1
Ewoud
Ewoud
833 Punten
2
Headknight
Headknight
378 Punten
3
Crocky321
Crocky321
86 Punten
4
MrFB
MrFB
85 Punten
5
Sil8nl
Sil8nl
60 Punten
Bekijk hoofdbord

Wordt lid van onze Social Club