Inloggen Registreren

GTA Heist 3 The Humane Labs Raid

GTA Heist 3 The Humane Labs Raid

GTAplanet legt de tweede heist uit wat je moet doen een kleine walkthrough van wat je te wachten staat. Je kan stemmen wat je vind van deze heists op onze forum Klik

Bij deze heist moet je gegevens stelen van een streng bewaakte base. Hiervoor moet je enkele missies voltooien om eraan te beginnen.

Wat je nodig hebt om deze missie te starten: 54.000 Dollars
Winst bij Hard: 675.000 Dollars (totaal nog delen door 4 door host)
Commentaar:: Erg leuke heist zeker de laatste 2 missies maar de eerste missie is de hardste van ze allemaal!


1)Key Codes (deze is een van de lastigste missies op hard!)
Hierbij moet je naar een meeting rijden op een parking eens aangekomen moet er 2 uitkijkers zijn een dealer en een bodyguard. De uitkijkers gaan op de aangegoven plaats staan en de bodyguard en de dealer moeten wachten op de personen. Eens de personen aangekomen zie je een kleine cutscene waarbij je zie dat de deal doorgaat en de FIB van de deal afwist. Dan krijg je de controle zorg dat je onmiddelijk naar de garage rechts van u gaat om wat dekking te zoeken. En dood iedere FIB agent en escape van de cops. Daarna moet je de files leveren aan de aangegoven locatie.

2)Insurgents
Hierbij moet je 2 insurgents stelen van de prive militairen. RIj naar de aangegoven locatie en rij de berg op het slimste is van op de berg iedereen uit te schakelen. Nadien moet je in de 2 insurgents stappen waarvan 1 een turret heeft. Rij naar de aangegoven locatie en klaar.

3) EMP
Je moet een Hydra stelen waar eeen EMP inzit. Hiervoor moet je eerst naar een aangegeven locatie rijden waar je samen in een boot moet stappen en naar de achterzijde van het slagschip moet waren. Eenmaal aangekomen moet je je weg naar boven schieten en een hydra stelen de andere 3 moeten een gewone straaljager nemen en de hydra dekking geven. Eenmaal dat je alle vijanden hebt vernietigd hoor je een perfect liedje en dan moet je de hydra droppen op de aangegoven locatie.

4) Valkyrie
Steel een helikopter van de merrywheathers op hun base de slimste tactiek is om met een kuruma erin te gaan en iedereen neer te schieten. Dan wnr je in de heli zit moet je een aantal helicopters neerschieten en dan de helicopter droppen op de locatie.

5) Deliver EMP
Dit is een van me favoriete missies. Rij naar de aangegoven locatie en neem de Insurgent naar de fabriek. Eenmaal aangekomen moet je de guards uitschakelen met een sniper of een silenced gun. Daarna moet je de truck naar de garage rijden en de poort hacken (minigame) de truck met de EMP erinplaatsen en naar buiten rijden met een gewoon busje dat er staat en done.

6) Heist
Ga naar de aangegeven locatie en stap in de helicopter. Eens aangekomen aan de chekpoint moet de ground team uit de helicopter springen en de parachut gebruiken naar de parking. De helicopter en zijn gunner moet iedereen uitschakelen die naar de base probeert te koimen. De Ground team moet in de base binnendringen en een bestand stelen. Eens dat je de bestand hebt moet je ontscnappen via de rioleringen die naar het strand gaat eens daar aangekomen moet je opgepikt worden door de Heli en naar de aangegoven locatie gaan. Eens daar aangekomen Heist complete.

ILL Gotten Gains Deel 1
GTA Heist 2 The Prison Break

Related Posts

 

Reacties (0)

There are no comments posted here yet

Laat je reactie achter

Posting comment as a guest.
Bijlages (0 / 3)
Share Your Location

Ben jij de redacteur of moderator naar wie wij op zoek zijn?

Recente reacties

Maikel H posted a comment in GTA 5 PC trailer in 60 frames per seconde
Nu is het dan bijna zo ver eindelijk!
in EasyBlog Posts 2015-04-04 08:31
Maikel H posted a comment in GTA V voor de PC uitgesteld naar 24 maart
jammer dat het nu nog eens 2 maanden duurt maar nu kunnen ze het onmogelijk nog verlengen om hun rep...
in EasyBlog Posts 2015-01-18 16:40

Leaderboard

1
Ewoud
Ewoud
833 Punten
2
Headknight
Headknight
378 Punten
3
Crocky321
Crocky321
86 Punten
4
MrFB
MrFB
85 Punten
5
Sil8nl
Sil8nl
60 Punten
Bekijk hoofdbord

Wordt lid van onze Social Club